Jarní omlazujicí masáž obličeje s lávovými kameny

12.03.2018 19:40

Vítáme jaro s novou dávkou péče o Vaši pleť

 

Masáž za pomoci lávových kamenů, luxusním olejem Monet a masky z avokáda. 

 

    Jemná masáž s luxusním obličejovým olejem s výjimečným aroma neroli a jasmínu je smyslovým prožitkem, který se impresionističtí malíři snažili přenést na plátno pomocí zářivých barev a světelných odrazů.Důmyslná vůně oleje vytváří prostor pro vaši představivost a navozuje pocit klidu.  Svými antioxidačními účinky na volné kyslíkové radikály působí proti tvorbě vrásek a zlepšuje regeneraci pokožky.

    Příjemně chladivá maska se zklidňujícími účinky na vaši pleť i mysl se hodí zejména pro pleť citlivou, avšak prospívá i pleti suché či unavené. Po použití masky budete vnímat jemnou, vláčnou a hydratovanou pokožku a mysl vyladěnou do klidu balzámovou vůní amyrisového dřeva s jemným nádechem francouzské levandule.

    Lávové kameny svou tepelnou energii výborně rozproudí krev, prohřejí dutiny, dokáží uvolnit i hluboké svaly obličeje. Tato masáž má detoxikační účinky, při kterých se z podkoží a ztuhlých svalů obličeje uvolní odpadní látky a toxiny, které se podílejí na procesu stárnutí. Podporuje napnutí pokožky a zlepšuje jeji elasticitu. Velmi hluboký odpočinek Vás bude provázet po celou dobu a dovede vás k vlastnímu vnitřnímu klidu. 

 

    Masáž je vhodné, pro dosažení nejlepších výsledků, opakovat minimálně jednou za měsíc. Doporučujeme však častěji.

 

 

 

 

 

Těšíme se na Vás

 

 

Celková doba ošetření je 60 min - 750 Kč