Královská marocká masáž s růží a šálkem dobrého čaje

19.10.2017 13:41

Připravili jsme pro Vás novinku vonící dálkou a oblažující všechny smysly.

 

Královská marocká masáž

která Vás zavede do Orientu a bude provázet vůní damašské růže, Vám přinese odpočinek a úlevu od všedních dnů.

 

Na uvítanou jsme připravili dobrý šálek čaje.

 

Nejdříve omyjeme záda a zadní část nohou teplou vodou a masážní kessa rukavicí promasírujeme. Používáme tradiční černé mýdlo, což je 100% pasta vyrobená z oliv, extraktu z grapefruitových semínek a z eukalyptu. Toto přírodní mýdlo pochází z Maroka.

 

Speciální typ masáže pocházející od berberských obyvatel, při které se používá arganový olej s přidáním růže nazývají marocké ženy elixírem mládí. Arganový olej se lisuje za studena z plodů Argana Spinoza, má silné antioxidační účinky a obsahuje nenasycené mastné kyseliny a vitaminy. Má vyživující a hydratační účinky čímž chrání pokožku a obnovuje její pružnost a mládí.

Zkušené ruce maséra uvolní každou část Vašeho těla a tím prospívá k celkovému zklidnění organismu. Cílem je hloubková detoxikace těla, zlepšení krevního oběhu a prodyšnosti pokožky. Masáž dodá Vašemu tělu množství energie, revitalizuje Vaše tělo a posune Vás do úplně jiného stavu mysli. Je to osvěžující způsob, kterým se Vaše tělo zbaví stresu.

Arganový olej je znám jako "olej krásy" případně "tekuté zlato". Je unikátní tím, že obsahuje 2-3 násobek vitamínu E, který je silným antioxidantem, bránícím rozpadu buněk a následnému stárnutí organismu. Je hojivý při kožních problémech jako ekzém, lupenka, akné. Obsahuje cenné mastné kyseliny.

 

Na závěr osvěžíme obličej a vlasy květovou růžovou vodou.